loader image

BRIES #1 Keramiek

Eerste editie van nieuwe reeks VHDG x fries museum!

Een middag hedendaagse kunstenaars ontmoeten en direct meer ontdekken over de achterliggende thematieken van hun werk?

Vind jij dat de hedendaagse kunst in Friesland wel een frisse bries kan gebruiken? Praat dan 23 maart mee in Kunstruimte H47!

In samenwerking met het Fries Museum organiseert VHDG deze zaterdagmiddag de eerste editie van Bries voor makers en liefhebbers. Denk, praat en borrel mee: dit is Bries.

Op het podium drie kunstenaars waaronder Lennart Lahuis, Margriet van Weenen en Aebele Trijsburg. Michiel van Nieuwkerk, zelf beeldend kunstenaar en fotograaf, bevraagt de kunstenaars en zwengelt een debat aan.

Het publiek mag vragen stellen, kritisch zijn en meedoen met het gesprek. Alleen luisteren mag natuurlijk ook. Aansluitend zijn er drank en hapjes.

Bries is gratis bij te wonen op zaterdag 23 maart van 15.00 tot 17.00 uur in Kunstruimte H47, haniasteeg 47, Leeuwarden. wat is bries? Hoe creëer je een podium voor dialoog over de hedendaagse kunst in Friesland? Een frisse bries is nodig om voor verdieping te zorgen. Kunstinitiatief VHDG (Voorheen De Gemeente) en het Fries Museum slaan de handen ineen om te zorgen voor dialoog, discussie en inspiratie.

Wanneer: Zaterdag 23 maart 2019

Tijd: Open om: 15:00 uur, Aanvang: 15:30 uur

Locatie: H47, Haniasteeg 47

 


Foto’s David Vroom

Translate »