loader image

Intieme vreemden – stichting Over de drempel

 De tentoonstelling Intieme Vreemden van Stichting BetweenTwoHands opent op donderdag 28 maart om 16.00 uur in Kunstruimte H47 in Leeuwarden. De installatie is vrijdag 29 maart t/m maandag 1 april (Paasweekend) van 12.00 tot 17.00 uur te bezichtigen. In tijden van AI, ChatGPT, en een wereld waarin we steeds vaker te maken hebben met onbemande treinstations, incheckbalies en zelfscankassa’s, wil Stichting BetweenTwoHands de kunst van de ouderwetse briefwisseling nieuw leven inblazen en introduceert met de tentoonstelling Intieme Vreemden een terugkeer naar de menselijke maat en intiem menselijk contact. In een serie bijzondere uitwisselingen tussen kunstenaar en negen briefschrijvers, allen inwoners uit Leeuwarden, vertaalt beeldend kunstenaar Erin Tjin A Ton (van BetweenTwoHands) het resultaat van hun persoonlijke verhalen in een papieren pop-up wereld, die precies in een koffer past . Kom van 28 maart tot en met 1 april kennismaken met de verschillende levensverhalen en de kunstwerken die daaruit voortkomen. Intieme Vreemden wordt in expositieruimte H47 in Leeuwarden vertoond. Daarna zal deze rondreizende tentoonstelling verschillende locaties, waaronder dbieb in Leeuwarden aandoen. Zo zal Intieme Vreemden op 20 april tijdens de Nacht van de Filosofie in dbieb te zien zijn. Voor meer informatie over locaties en tijden kijk op www.betweentwohands.com Intieme Vreemden is in stand gekomen met de ondersteuning van: Arcadia dbieb H47 Over de Drempel

Intieme vreemden van stichting BetweenTwoHands

De tentoonstelling Intieme Vreemden van Stichting BetweenTwoHands opent op donderdag 28 maart om 16.00 uur in Kunstruimte H47 in Leeuwarden.

De installatie is vrijdag 29 maart t/m maandag 1 april (Paasweekend) van 12.00 tot 17.00 uur te bezichtigen.

In tijden van AI, ChatGPT, en een wereld waarin we steeds vaker te maken hebben met onbemande treinstations, incheckbalies en zelfscankassa’s, wil Stichting BetweenTwoHands de kunst van de ouderwetse briefwisseling nieuw leven inblazen en introduceert met de tentoonstelling Intieme Vreemden een terugkeer naar de menselijke maat en intiem menselijk contact.

In een serie bijzondere uitwisselingen tussen kunstenaar en negen briefschrijvers, allen inwoners uit Leeuwarden, vertaalt beeldend kunstenaar Erin Tjin A Ton (van BetweenTwoHands) het resultaat van hun persoonlijke verhalen in een papieren pop-up wereld, die precies in een koffer past .

Kom van 28 maart tot en met 1 april kennismaken met de verschillende levensverhalen en de kunstwerken die daaruit voortkomen. Intieme Vreemden wordt in expositieruimte H47 in Leeuwarden vertoond. Daarna zal deze rondreizende tentoonstelling verschillende locaties, waaronder dbieb in Leeuwarden aandoen. Zo zal Intieme Vreemden op 20 april tijdens de Nacht van de Filosofie in dbieb te zien zijn. Voor meer informatie over locaties en tijden kijk op www.betweentwohands.com

Intieme Vreemden is in stand gekomen met de ondersteuning van:

  • Arcadia
  • dbieb
  • H47
  • Over de Drempel
Kunstruimte H47, Haniasteeg 47 te Leeuwarden.

Openingstijden: woensdag tot  en met zondag van 12.00 tot 17.00  uur.

 

Translate »