loader image

Genius Loci

Vier kunstenaars uit Pafos/Cyprus zijn samen met vier kunstenaars uit Leeuwarden op zoek naar de genius loci, de ziel van Leeuwarden. Waarom wonen mensen graag hier en niet 30 kilometer verderop? What is the magic in the air? De kunstenaars doen beeldend verslag van de aantrekkingskracht van de stad. Op uitnodiging van VHDG maken zij een full-color fanzine, een magazine voor fans, getiteld Genius van Leeuwarden.

De fanzine wordt gedrukt op de state-of-the-art RISO-printer in het Grafisch Atelier Friesland. Het resultaat is te zien in een tentoonstelling en boekpresentatie in Kunstruimte H47. Bestel je fanzine op www.fanzine.frl

De expositie zal worden geopend op 17 november om 16 uur door Z.E. de heer Elpidoforos A. Economou, ambassadeur van de Republiek Cyprus en Sjoerd Feitsma, wethouder en 1e loco-burgemeester van de gemeente Leeuwarden. Voor deze feestelijke gelegenheid sponsort de ambassade wijn uit Cyprus en hapjes.

Kunstenaars:
Anuli Croon (NL), B.C. Epker (NL), Tatiana Ferahian (AM/CY), Eiko Ishizawa (JP/NL), Chiaki Kamikawa (JP/CY), Maria Loizidou (CY), Anastasia Mina (CY/UK), Aafke Ytsma (NL)

Tentoonstelling
18 – 11 – 2018 t/m/ 8 – 12 -2018

Opening tentoonstelling:
zaterdag 17 november / 16:00 uur

Locatie tentoonstelling:
woensdag t/m zondag 12.00 – 17.00
Haniasteeg, Leeuwarden

Meer informatie

Externe website

Foto’s opening: David VroomEXTRA EVENEMENT op vrijdag 23 november om 20:30 uur

Pop-up poëzie: Majelle Hoek en Johan Doornenbal


 

Translate »